Olsok i Aurskog


Onsdag 29. juli fra kl. 17.00 ønskes små og store velkommen til Aurskog kirke for å feire olsok. Pga koronasituasjonen holder Aur Prestegård stengt denne sommeren, derfor er det tradisjonelle olsokarrangementet på Prestegården flyttet til kirken og området rundt denne.

 

Utover ettermiddagen og kvelden blir det program som passer for hele storfamilien: Natursti for små og store og Olsoksamling i kirken med bl.a. musikalske innslag, felles sang og andakt.

Etter samlingen i kirken blir det mulighet for is, kaffe mm. Pga koronasituasjonen blir det ikke servert mat, men ta gjerne med egen kaffemat. Med forbehold om godt vær, blir vi mest ute, så vi anbefaler alle til å ta med seg noe å sitte på.

Programmet ledes av menighetspedagog Margot Fosen Frogner, sokneprest Unni Sveistrup, kantor Arnt Frode Strandskogen og Steinar Tosterud m.fl.

Vi håper å se folk fra ulike steder, også fra andre kommuner. I løpet av kvelden blir det mulighet til å gi en gave til nytt menighetshus. Alle er velkommen og må registreres med navn og telefonnummer.

Tilbake